Biržų šv. Vincento Pauliečio senelių globos namai sulaukė ypatingų dovanų – įstaigai daržovių atgabeno rajono ūkininkai. 

Globos namų direktorė Irena Jurgaitienė „Biržiečių žodžiui” sakė, kad ankščiau yra gavusi paramos organizacijos kvietimą bendradarbiauti, nes ūkininkai, norėdami atlikti kilnų darbą, pareiškė norą paremti. 

„Tada pasikalbėjome, bet laikui bėgant užsimiršo”, – džiūgavo direktorė. Anot jos, ūkininkas į globos namus atvežė pilnus maišus daržovių ir vaisių, tačiau nepasisakė, kas toks esąs. „Tad nežinau nei kam dėkoti, net tikrai mums tai – labai didelė dovana”, – kalbėjo direktorė. Globos namams ūkininkas padovanojo kopūstų, morkų, svogūnų, burokėlių, melionų, bananų, sausainių ir šakočių. „Esame labai dėkingi ir laimingi. Seneliai ypač – nes jie daržoves labai mėgsta ir noriai jas valgo. Ypač šiemet tokios dovanos mums labi naudingos, nes viskas pabrango. Žinoma, patys irgi senelius kartais palepiname skanumynais, bet tiek kiek gavome dovanų, nepripirktumėme” – tikino I. Jurgaitienė. Anot jos, džiugu, kad yra gerų žmonių, neabejingų kito likimui ir pasiruošusių dalintis su tais, kuriems reikia pagalbos.  

B. Petkevičiūtės Inf.